четвер, 4 червня 2015 р.

Саме так, туризм - моє хобі

   Як вам уже відомо, туризм виховує характер, силу волі та допомагає людині бути у хорошій фізичній формі.
    Що до мене, я змалечку полюбляла активні розваги. Скільки себе пам'ятаю, завжди грала у всілякі рухливі ігри та отримувала від цього неймовірне задоволення. Я відвідала нереальну кількість різноманітних спортивних секцій, але ніде не затримувалася більше 1-2 тижнів. Згодом, абсолютно випадково, потрапила на тренування зі спортивного туризму...З того часу, я, практично, не пропускаю тренувань, відвідую усі змагання та мрію відправитися у літній похід. Так, туризм захопив мене повністю.
    Крім насолоди та фізичного здоров'я, заняття туризмом подарувало мені багато нових та цікавих людей, з якими я часто спілкуюся.
    А ще, заняття спортом дають відчути радість власних досягнень. Для прикладу, колись ти шалено боявся знаходитися на рівні двоповерхового будинку, а тепер – займаєш призові місця на змаганнях, підкорюючи висоти! У такі моменти ти розумієш ціну докладених зусиль та праці над собою. А крім того, усвідомлюєш, що наполегливість добре допомагає в досягненні будь-яких цілей. Я вважаю, що не потрібно бути професійним спортсменом, щоб отримувати користь та задоволення від занять спортом. Прагни більшого і ти, обов'язково, отримаєш бажане!!!